Zet 'm op je mobiel!

Klik op Deel deze website en zet 'm op je beginscherm
Selecteer Zet op beginscherm.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flamencamente

zo 20 nov 2022 15:00

Zigeuner flamenco uit Sevilla in de puurste setting: de familie

Danseres María “la Serrana” is bekend om haar pure flamenco gebaseerd op vinnig voetenwerk, gevoel en improvisatie. Zij studeerde onder anderen bij de elegante Mathilde Coral en de statige Manuela Carrasco. Danser Farruquito is echter haar grote maestro. Inmiddels geniet zij grote bekendheid wereldwijd. 

María werd geboren in Libanon en geadopteerd in Nederland. Het temperamentvolle jonge meisje startte met flamenco lessen die als een maatpak pasten bij haar ronde lichaam en gevoelige ziel. Maar Nederland werd haar al snel te klein, dus trok de ongeduldige jonge vrouw naar Sevilla om verder te studeren. Het hol van de leeuw bleek in het begin een moeilijke plek te zijn, waar ze vele gevechten heeft moeten leveren. Maar door haar talent en volharding kwam ze op een punt dat flamenco haar huisje werd. Ze kon haar voeten in de sevillaanse aarde planten en eindelijk wortel schieten. Door haar eigengereide, gevoelige en eerlijke manier van doen, gebeurde precies dat waar hele romans over volgeschreven worden: de familie Amador “adopteerde” haar.  

In deze voorstelling legt ze met veel vuur haar ziel bloot, iets dat slechts kan in de veiligheid en intimiteit van de familiekring. María brengt ook deze keer de immens populaire en virtuose zigeunerdanser Antonio Moreno “Polito” uit de Farruco-familie mee. Samen met deze geweldige danser en haar eigen familie, de Amadores, zet María haar handtekening: 

Flamencamente,
María “la Serrana”

Dans: Maria “la Serrana”
Special guest dans: Antonio Moreno “Polito” 
Zang: Juan José Amador, Juan José Amador “Perre” 
Gitaar: Luis Amador
Local special guests dans: Joline Uljee Flamenco Leiden en Liz Dans

Gegevens

Datum:
zo 20 nov 2022
Tijd:
15:00
Evenement Categorie:
Site:
Klik voor meer informatie en reserveren

Locatie

De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag, Zuid Holland 2562 GR Nederland
Telefoon:
070-2119988
Site:
https://www.denieuweregentes.nl