Zet 'm op je mobiel!

Klik op Deel deze website en zet 'm op je beginscherm
Selecteer Zet op beginscherm.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Try-out Spinvis

vr 22 apr 2022 20:15

Muziekvoorstelling over dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt

Er gebeuren vreselijke dingen en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Ze gebeuren gewoon. Alsof het niet uitmaakt hoe vreselijk of onbeduidend ze voor ons zijn. Het grote en het kleine. Het eeuwige en het vluchtige. Dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt. Daar gaat de muziekvoorstelling Soms Breekt Er Een Hart, Soms Blaft Er Een Hond van Spinvis over. 

Door middel van nieuwe en bekende Spinvis-nummers, gevonden teksten en wonderlijke beelden worstelen zes muzikanten met alles wat het leven over ons uitstort, en proberen verwoed een overzicht te krijgen. 

De dood van een vader, het breken van een veter; alles kan een liedje zijn in deze, ondanks alles, vrolijke voorstelling. 

Over Spinvis schreef eerder: 
De Volkskrant*****:
‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’ 
NRC****: ‘unieke stem in Nederlandse popmuziek.’ 
8weekly****: ‘Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze.’Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs. Begin oktober verscheen zijn nieuwste album 7.6.9.6. bij Excelsior Recordings. 

Lucas Oldeman: keyboard, gitaar, zang | Merel Junge: viool, trompet, trombone, zang | Marcel van As: drums, percussie, samples, zang | Jan Teertstra: basgitaar, gitaar, zang | Saartje Van Camp: cello, keyboard, zang | Spinvis: gitaar, keyboard, zang

Niels Jonker: geluidstechniek | Mark Tober: licht, videotechniek | Franc Timmerman: podiumtechniek

Gegevens

Datum:
vr 22 apr 2022
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:
Site:
Klik voor meer informatie en reserveren

Locatie

De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag, Zuid Holland 2562 GR Nederland
Telefoon:
070-2119988
Site:
https://www.denieuweregentes.nl