Zet 'm op je mobiel!

Klik op Deel deze website en zet 'm op je beginscherm
Selecteer Zet op beginscherm.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vers uit Rotterdam

zo 8 mrt 20:00 - 22:10

Muziek, theater, performance en beeld worden op uiteenlopende manieren samengebracht en ook weer uit elkaar getrokken: traditionele liedkunst meets Björk meets Sondheim meets soundscapes meets Radiohead meets klassiek. Op het programma staan twee solo-concerten en een mash-up door de derdejaarsstudenten, allen begeleid door pianist Michiel Ballhaus.
The Stretch 3.0. Het programma
Theatraal Concert Fladder van Willemijn Böcker
Willemijn Böcker uit het vierde jaar presenteert haar afstudeersolo (oftewel haar Theatraal Concert) Fladder. In deze voorstelling probeert Willemijn de logica los te laten en probeert ze boos te worden. Maar hoe laat je überhaupt los? En is boos worden wel echt de oplossing?
De gesproken teksten schreef Willemijn zelf en ook sommige nummers, die variëren van klein en ingetogen tot keiharde rock, vertaalde ze zelf naar het Nederlands. Willemijn is in dit project gecoacht door Joanne Swaan en wordt op het podium bijgestaan door vier medestudenten en een band.
Mash-up van integratieconcerten derdejaarsstudenten
Laat je verrassen door de derdejaarsstudenten die een selectie uit hun integratieconcerten aan u presenteren. In de opleiding Codarts Muziektheater maken alle derdejaarsstudenten een integratieconcert, waarin zij liederen analyseren, interpreteren en integreren. Studenten maken een persoonlijke performance waarin zij vier stukken presenteren waarbinnen tekst, stem, muziek en fysiek met elkaar verbonden worden. Jaar 3 presenteert je een uiteenlopende mash-up van hoogtepunten of persoonlijke favorieten uit hun integratieconcerten.
Integratieconcert van Lisa Schol
Concert van Lisa Schol, derdejaarsstudente aan Codarts Muziektheater. Een performance waarin Lisa vier totaal verschillende nummers opvoert met elk een eigen specialiteit. Van musical naar een eigen gechoreografeerde dans naar een Portugese fado. Met onder andere medestudenten Charlotte Boudry en Roos Vollebregt, onder begeleiding van toetsenist Michiel Ballhaus.
Over Vers
We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt.
Vers is voor de studenten een mooie kans om in een professionele omgeving hun werk te presenteren. En voor het publiek is het een leuke manier om nieuwe talenten te ontdekken. Zie hier welke opleiding wanneer langskomt.

Gegevens

Datum:
zo 8 mrt
Tijd:
20:00 - 22:10
Evenement Categorie:
Website:
https://www.hnt.nl/voorstellingen/3613/Vers_uit_Rotterdam/Codarts_Rotterdam/

Locatie

Zaal 3
Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland