Zet 'm op je mobiel!

Klik op Deel deze website en zet 'm op je beginscherm
Selecteer Zet op beginscherm.
Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

feb 2020

Filosofische ontmoetingen: Denken over Spinoza

ma 17 feb 20:00 - wo 26 feb 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Spinoza’s Ethica is erop gericht om mensen zelf te laten ontdekken hoe ze vrij kunnen zijn. Spinoza’s wijsheid is open en bevordert de vrijheid. De filosoof verafschuwt mensen die anderen vertellen hoe ze moeten leven. Dit is de kern van zijn kritiek op de theologen en de moraalfilosofen van zijn tijd. Daarbij speelt leven volgens de rede een belangrijke rol, al beseft Spinoza hoe moeilijk dat kan zijn.
In deze lezing overloopt Tinneke Beeckman enkele levenslessen die Spinoza’s filosofie te bieden heeft voor mensen vandaag de dag.
Over Tinneke Beeckman
Dr. Tinneke Beeckman is filosoof en schrijver. Ze is columniste voor De Standaard en publiceert regelmatig in andere tijdschriften en kranten zoals De Morgen en NRC Handelsblad. Daarnaast schreef Beeckman de boeken Spinoza. Filosoof van de blijheid (2009), Door Spinoza’s lens (2012) en recent Macht en Onmacht. Een verkenning van de hedendaagse aanslag op de Verlichting (2015) waarin ze op zoek gaat naar welke ideeën ons gevoel van machteloosheid hebben versterkt en welke ideeën ons weerbaarder en krachtiger kunnen maken. Beeckamn studeerde moraalwetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel en de Université libre de Bruxelles en promoveerde in 2003.
Over Filosofie in Den Haag en de Filosofische ontmoetingen
Filosofie in Den Haag organiseert gedurende het jaar meerdere Filosofische ontmoetingen over actuele thema’s & denkers. Vorig seizoen deden ze dat onder andere over privacy, voltooid leven, Spinoza en Hannah Arendt.
Filosofie in Den Haag organiseert deze ontmoetingen met het idee dat filosofie thuishoort in een stad als Den Haag. De grote stad van Vrede en Recht, van politiek en bestuur, van het zand en het veen, van hoogbouw en strand, van vele culturen en meer dan 180 nationaliteiten. Het leefklimaat in deze stad en de samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is.

Verwend Nest

wo 19 feb 00:00
Nest De Constant Rebecqueplein 20b
Den Haag, Zuid-Holland 2518 RA Nederland
Evenement Categorie:

Doe een keer per maand mee aan een leuke workshop op woensdagmiddag, speciaal voor Verwende Nesten.

LUX-Boekbespreking: De Kunst van het Ongelukkig Zijn (DeWachter)

do 20 feb 20:00 - 22:00
De Prael Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
Evenement Categorie:

We zijn allemaal op zoek naar geluk. De Vlaamse psychiater Dirk de Wachter zegt hierover: ‘Ik denk dat we te veel geobsedeerd zijn met geluk. We zijn te zeer bezig met gelukkig zijn. We willen zo nodig dat alles altijd leuk, leuk, leuk is en dat lijkt me een vergissing.’ (zie link hieronder)Hoe hij verder over geluk en ongeluk denkt, is te lezen in zijn nieuwste boek ‘de kunst van het ongelukkig zijn’. Een mooi boekje dat veel gesprekstof oplevert en daarom gaan wij in gesprek over dit boek.

VrijMiBier

vr 21 feb 16:00 - 23:00
De Prael Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
Evenement Categorie:

De vrijdagmiddagborrel van het Energiekwartier. Proef de bieren van De Prael en geniet van onze wisselende VrijMiBier borrelplank

Vers uit Den Haag

vr 21 feb 20:30 - wo 26 feb 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

A trail of live sounds is created in darkness. A texture of guttural sounds forms a new language and coordinates actions. Light triggers the formation of clusters of bodies while leaving others isolated in the dark. Scenes emerge and disperse, collective effort propels them forward.
The performance If one walks… is the result of 3-week workshop on System Theory and experimentation with feedback mechanisms and rule-based performance systems. How can actions be generated by setting simple rules and conditions, and how can those rules give rise to collective compositions? How can the body’s physical immediacy, its spatial movement and its participation and synchronization within groups form the base of a performance system?
The ArtScience Interfaculty
The ArtScience Interfaculty considers art and science as a continuum and promotes the development of new art forms and artistic languages. The ArtScience Interfaculty is embedded in both the Royal Conservatoire and The Royal Academy for Fine Arts in The Hague, The Netherlands. ArtScience has an interdisciplinary focus that intersects the existing fields of music, visual and performative arts, media art, humanities and the natural sciences.
About Vers
Het Nationale Theater works together with many Art Academies in the Netherlands. We do this under the heading of Vers (Fresh). Academy students can work in Zaal 3 for a week to then present their results at the end of the rehearsal period to a public audience. Alternatively, students may present a performance they have worked on at the academy. The initiative Vers provides students with the opportunity to present their work in a professional environment. It also offers the general public to discover new forms of theatre that is made within the diverse universities and institutes which take part in the Vers programme.
If one walks… (Nederlands)
In de voorstelling If one walks… onderzoeken studenten van de ArtScience Interfaculteit het complexe gedrag van systemen door middel van een gezamenlijke performance. Deze performance is het resultaat van een 3 weken durende workshop over Systeem Theorie waarbij geëxperimenteerd is met feedback-mechanismen en performance systemen. Hoe kunnen acties worden gegenereerd door eenvoudige regels en voorwaarden te stellen, en hoe kunnen die regels leiden tot collectieve composities? Hoe kan het lichaam, door zijn fysieke activiteit, zijn ruimtelijke beweging en zijn participatie binnen de groep, de basis vormen van een performance-systeem?
De ArtScience Interfaculteit beschouwt kunst en wetenschap als een continuüm en bevordert de ontwikkeling van nieuwe kunstvormen en artistieke talen. De ArtScience Interfaculteit is ingebed in zowel het Koninklijk Conservatorium als de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. ArtScience heeft een interdisciplinaire focus die de bestaande disciplines van muziek, visuele en performatieve kunst, mediakunst, geesteswetenschappen en de natuurwetenschappen doorkruist.
Over Vers
We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt. Dit is voor de studenten een mooie kans om in een professionele omgeving hun werk te presenteren. En voor het publiek is het een leuke manier om nieuwe talenten te ontdekken. Deze editie is het de beurt aan de opleiding ArtScience van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK).

Hofstad Hop – Sunday Beer Dance (Lindy Hop)

zo 23 feb 14:00 - 18:00
De Prael Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
Evenement Categorie:

Een middag Lindy Hop in De Prael. Een Lindy Hop taster, vrij dansen en Praelbier. Deze keer verzord HOMMAGE de muziek.

De Prael Sunday Roast

zo 23 feb 15:00 - 21:00
De Prael Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
Evenement Categorie:

Elke laatste zondag van de maand hebben wij de enige echt Engelse stijl “Sunday Roast” van Den Haag bij De Prael!

De Prael Bitterballen Bingo

di 25 feb 19:30 - 22:30
De Prael Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
Evenement Categorie:

Bier, Bingo en de hele avond onbeperkt bitterballen eten: wie klinkt dat als muziek in de oren? Kom naar de Bitterballen Bingo en maak kans op fantastische prijzen en heeeeeeeel veeeeeeeel (verschillende soorten) bitterballen!

mrt 2020

Vers uit Rotterdam

zo 8 mrt 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Muziek, theater, performance en beeld worden op uiteenlopende manieren samengebracht en ook weer uit elkaar getrokken: traditionele liedkunst meets Björk meets Sondheim meets soundscapes meets Radiohead meets klassiek.
The Stretch 3.0. Het programma
Integratieconcert van Lisa Schol
Concert van Lisa Schol, derdejaarsstudente aan Codarts Muziektheater. Een performance waarin Lisa vier totaal verschillende nummers opvoert met elk een eigen specialiteit. Van musical naar een eigen gechoreografeerde dans naar een Portugese fado. Met onder andere medestudenten Charlotte Boudry en Roos Vollebregt, onder begeleiding van toetsenist Michiel Ballhaus.
Mash-up van integratieconcerten derdejaarsstudenten
Laat je verrassen door de derdejaarsstudenten die een selectie uit hun integratieconcerten aan u presenteren. In de opleiding Codarts Muziektheater maken alle derdejaarsstudenten een integratieconcert, waarin zij liederen analyseren, interpreteren en integreren. Studenten maken een persoonlijke performance waarin zij vier stukken presenteren waarbinnen tekst, stem, muziek en fysiek met elkaar verbonden worden. Jaar 3 presenteert je een uiteenlopende mash-up van hoogtepunten of persoonlijke favorieten uit hun integratieconcerten.
Theatraal Concert vierdejaarsstudent
Een student uit het vierde jaar presenteert een afstudeersolo, het zogenaamde Theatraal Concert. Begeleid door een theatrale en muzikale coach maken de vierdejaarsstudenten een korte voorstelling waarin eigenheid en ambacht elkaar ontmoeten.
Over Vers
We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt.
Vers is voor de studenten een mooie kans om in een professionele omgeving hun werk te presenteren. En voor het publiek is het een leuke manier om nieuwe talenten te ontdekken. Kijk hieronder welke opleiding wanneer langskomt.

Theatercollege Kees 't Hart

ma 9 mrt 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Aan de orde komen: Nijhoff, Frank Zappa, magie, hermeneutiek, Susan Sontag, schaamteloosheid, sprookjesformules, Freud, Kronenburgpark, taalregisters, verboden woorden, de verdeling van de buit, schrijfwanhoop, de witte godin, der Erlkönig, talent, Madame Bovary, realisme, stijl en geluksgevoel. Ook is er elke editie een speciale gast die vertelt over zijn of haar ervaring.
Lever zelf een tekst aan
Tijdens de colleges bespreekt Kees ook verhaalfragmenten van deelnemers (anoniem). Als je van tevoren een verhaalfragment van maximaal 300 woorden opstuurt, of het tijdens de colleges inlevert, krijg je een reactie met commentaar en een overzicht van sterke en zwakkere punten. Hiermee kun je jouw fragment vervolgens verbeteren. Dit is niet verplicht, je kunt ook zonder zo’n fragment de colleges bezoeken. Maar dan ontvang je ook geen officieel Kees ’t Hart getuigschrift aan het einde!
Mail je tekst uiterlijk twee weken voor het college naar Het Nationale Theater (publiciteit@hnt.nl) met als onderwerpregel: Schrijfles Kees ’t Hart in Zaal 3.
Seriekorting bij drie colleges
De colleges zijn los te bezoeken maar zijn het leukst in serie. Wanneer je alle drie de volgende colleges in een keer bestelt, betaal je slechts €37,50 in plaats van €45,00. Bestel de serie via deze link.

KINDRN | Verhoeven doet buurtonderzoek

di 17 mrt 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Verhoeven behandelt in zijn ‘zevende’ een wijd scala aan onderwerpen. Thema’s; troonredes, columns, vraaggesprekken en diepte interviews, actuele gasten, kunst en vliegwerk, poëzie en dichterbij, een licht programma vol gewichtige onderwerpen. Verhoeven doet ook het laatste seizoen met Pascal van den Berg en haar alter-ego’s, muzikale man Bas Prins en kritisch nabeschouwer Lotte Vermeulen. Vooraf is er voor het publiek heerlijk eten. Zo kennen we Verhoeven.

Rob Verhoeven (1950) is theatermaker én buurtbewoner van Zaal 3. Voor Verhoeven VERHOEVEN werd was hij ruime tijd verbonden aan diverse opleidingen als docent en publiciteitsmedewerker. Daarnaast gaf hij geruime tijd theaterles aan diverse scholen en opleidingen.

Bij de aanvang van het eerste seizoen van Zaal 3 in 2013 startte de serie Verhoeven doet buurtonderzoek. Vanwege de voortdurende belangstelling van buurtbewoners gaat het inmiddels zijn zevende en laatste seizoen in.

Wolven huilen niet alleen

wo 18 mrt 20:30 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Zes broers – Bhagavan, Mukunda, Krsna, Jagadisa, Narayana & Govinda – worden vijftien jaar lang door hun ouders binnen gehouden. Ze groeien op met de 5000 dvd’s van hun vader: Reservoir Dogs, The Lord of the Rings, The Dark Knight. Uit cornflakesdozen en yogamatten bouwen ze filmsets en spelen hun favoriete films scène voor scène na. Geïnspireerd op de documentaire The Wolfpack (Crystal Moselle, 2015), maar ook de vele films die de broers met elkaar naspeelden, maakt regisseur Charli Chung een stuk over vrijheid, broederschap, nostalgie, verbeelding en opgroeien against all odds. Kan je met fantasie de werkelijkheid te lijf gaan?
Over Charli Chung
De Italiaans-Nederlandse Charli Chung (1995) is talig, energiek en schaamteloos romantisch. Met zowel nieuwe als bestaande teksten ontwikkelt hij eigentijds repertoire waarbij zijn acteurs centraal staan. Tragische, overdadige maar altijd liefdevolle portretten over de complexiteit van het mens-zijn. Charli Chung studeerde in 2017 af aan de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht met The Dreamers. Daarna maakte hij bij Frascati Producties what we talk about when we talk about love (2017), Bij jou begin ik (genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs 2018) en Don Caravaggio (geselecteerd voor het TheaterFestival Vlaanderen 2019). Bij Toneelgroep Oostpool maakte hij o.a. KIDS en Alles wat liefde is. Vanaf 2021 wordt Chung een van de huisregisseurs van Toneelgroep Oostpool. In januari 2021 komt bij Frascati Producties in coproductie met Toneelgroep Oostpool De Profundis (Uit de diepte roep ik) uit, gebaseerd op een lange en vurige liefdesbrief van Oscar Wilde.

Filosofische ontmoetingen: Denken over Hannah Arendt

ma 23 mrt 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Arendts privéleven was nauw verweven met haar publieke leven en haar werk. Tegen de achtergrond van het fascisme is Hannah Arendts filosofie vooral een denken over vrijheid in politieke zin, een denken dat echter nooit volledig academisch is. Het voortdurend samengaan van denken en oordelen vormt de rode draad in haar werk. Filosoof en Hannah Arendt-bewonderaar Hans Achterhuis hebben we bereid gevonden een lezing te geven over deze filosoof die nog altijd aan actualiteit weinig heeft ingeboet.

Hans Achterhuis (1942) is emeritus hoogleraar Wijsbegeerte aan de Universiteit Twente. Hij is bekend als publieke intellectueel die zich regelmatig mengt in maatschappelijke discussies. De nadruk in zijn werk ligt op de sociale filosofie, waarbij hij zich heeft gericht op thema’s als ontwikkelingshulp, welzijnswerk, schaarste en technologie. Zowel De utopie van de vrije markt (Lemniscaat 2010) als zijn magnum opus Met alle geweld (Lemniscaat 2008) werden onderscheiden met de Socrates Wisselbeker voor het beste filosofieboek van het jaar. Achterhuis recenseert wijsgerige literatuur voor de Volkskrant en is redacteur van het Kritisch Denkerslexicon en het Tijdschrift voor Filosofie.

Over Filosofie in Den Haag en de Filosofische ontmoetingen
Filosofie in Den Haag organiseert gedurende het jaar meerdere Filosofische ontmoetingen over actuele thema’s & denkers. Vorig seizoen deden ze dat onder andere over privacy, voltooid leven, Spinoza en Hannah Arendt.

Filosofie in Den Haag organiseert deze ontmoetingen met het idee dat filosofie thuishoort in een stad als Den Haag. De grote stad van Vrede en Recht, van politiek en bestuur, van het zand en het veen, van hoogbouw en strand, van vele culturen en meer dan 180 nationaliteiten. Het leefklimaat in deze stad en de samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is.

apr 2020

Haar & Hem

do 2 apr 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Op basis van deze verhalen maakte Ivan een hoorspel, waarvan Haar & Hem de theatrale podiumvertaling is. Hoe verschillend de achtergrond van de mannen ook is, hun angsten, onzekerheden en twijfels zijn universeel.
Op 2 april luister jij, via een koptelefoon, mee naar deze intieme gesprekken. Alsof je stiekem in de kappersstoel ernaast zit. Op het podium vertolken spoken word artiesten Ruwhel Emers en Cherry Lynn Van Dalen de rol van stemacteurs. JNM (Jennifer Muntslag) praat de avond aan elkaar. De voorstelling is ontwikkeld onder begeleiding van Marjet Roerink.
Verwacht een mix van theater, hoorspel en spoken word door het crème de la crème van de Rotterdamse spoken word scene. Een avondvullend programma met – naast de voorstelling – een toffe randprogrammering.
Programma & kaarten
19.00 uur. Inloop in het restaurant van Zaal 3 met randprogramma20.00 uur. Start voorstelling in de theaterzaal
Er is een select aantal early bird kaarten voor 10 euro. Hierna betaal je 12,50 euro.
Over Ivan Winter
Ivan is een creatieve duizendpoot. Naast zijn kapperswerk is hij ook op andere plekken actief in de culturele scene van Rotterdam. Met MELLY’s op de Witte de Withstraat is hij onderdeel van Melly’s Buren: Kunst & Koti, waar knippen, kunst en muziek samenkomen. Verder is hij betrokken als organisator en DJ bij Rotterdamse clubnachten als FILO en Moodswings en is hij resident DJ bij woordkunstevenement Woorden Worden Zinnen.

MAN DOWN (12+)

ma 6 apr 13:30 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

The Gate

do 16 apr 20:30 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Wat als we allemaal een superheld zouden zijn?
Met bovennatuurlijke krachten onderzoekt Ariah Lester in The Gate zijn ware ik als superheld, het DNA van zijn spiritueel erfgoed, de gevolgen van migratie en cross-culturele verbintenissen.
The Gate is geïnspireerd op het boek The Hero with a Thousand Faces van de Amerikaanse literatuurwetenschapper Joseph Campbell. In de performance vertelt Ariah Lester zijn persoonlijke levensverhaal en zijn zoektocht naar het bovennatuurlijke in hemzelf. Zoals in Hollywood-films en Broadway-musicals weet hij van dit persoonlijke verhaal een universele vertelling te maken, waaruit iedereen een les kan trekken.
Tijdens The Gate neemt Ariah Lester je mee op reis van Venezuela naar Nederland. Lester creëert een ritueel waarin hij transformeert tot de held, tot de materialisatie van zijn eigen droom, tot Ariah, tot… jou.
Deze voorstelling is Engelstalig en er zijn geen boventitels aanwezig.

VOORJAAR | Verhoeven doet buurtonderzoek

di 21 apr 20:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Verhoeven behandelt in zijn ‘zevende’ een wijd scala aan onderwerpen. Thema’s; troonredes, columns, vraaggesprekken en diepte interviews, actuele gasten, kunst en vliegwerk, poëzie en dichterbij, een licht programma vol gewichtige onderwerpen. Verhoeven doet ook het laatste seizoen met Pascal van den Berg en haar alter-ego’s, muzikale man Bas Prins en kritisch nabeschouwer Lotte Vermeulen. Vooraf is er voor het publiek heerlijk eten. Zo kennen we Verhoeven.

Rob Verhoeven (1950) is theatermaker én buurtbewoner van Zaal 3. Voor Verhoeven VERHOEVEN werd was hij ruime tijd verbonden aan diverse opleidingen als docent en publiciteitsmedewerker. Daarnaast gaf hij geruime tijd theaterles aan diverse scholen en opleidingen.

Bij de aanvang van het eerste seizoen van Zaal 3 in 2013 startte de serie Verhoeven doet buurtonderzoek. Vanwege de voortdurende belangstelling van buurtbewoners gaat het inmiddels zijn zevende en laatste seizoen in.

Männerbund

do 30 apr 20:30 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Getriggerd door deze bevindingen probeert acteur en theatermaker Lars Brinkman een nieuw licht te werpen op de geschiedenis die we allemaal denken te kennen. Is slachtofferschap verslavend? Is er een verband tussen homoseksualiteit en fascisme? Wat heeft de hechte mannenband, de aantrekkingskracht van het uniform en de verafgoding van het mannelijke lijf binnen het SS-leger met elkaar te maken?
In Männerbund vraagt Lars, zelf homoseksueel, zich af waarom we ons laten leiden door ongemak en schaamte in gesprekken over zaken die simpelweg niet eenduidig zijn. Hoe kunnen we op zoek gaan naar een eerlijke vorm van emancipatie?

mei 2020

Vers uit Arnhem: De Les

vr 1 mei 20:30 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland
Evenement Categorie:

Een leerling komt bij een professor thuis, omdat ze succesvol uit wil blinken op alle vlakken. De professor onderwijst haar en de studente blijkt een uitmuntende leerling te zijn. Als ze toch een fout maakt, komt de ware aard van de professor naar boven. Betekent de machtswellust van de leraar het einde van de leerling?
En zijn de acteurs zelf eigenlijk wel bestand tegen de waarheid die hen opgelegd wordt door anderen? Kunnen ze omgaan met de prestatiedruk die komt kijken bij het maken van een afstudeervoorstelling? Wordt dit het begin van een succesvolle carrière of gaan ze roemloos ten onder?
Over Vers
We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt. Vers is voor de studenten een mooie kans om in een professionele omgeving hun werk te presenteren. En voor het publiek is het een leuke manier om nieuwe talenten te ontdekken. Kijk hier welke opleiding wanneer langskomt.

Theater na de Dam

ma 4 mei 21:00 - 16:12
Zaal 3 Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag, Zuid-Holland 2515RA Nederland

Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

+ Exporteer Evenementen